U bent hier

Samen eten

De werkgroep Jeugd Welzijn en Senioren van “Dorpsraad Rondom de Plassen “organiseert voor iedere belangstellende uit Langeraar?Papenveer vanaf 55 jaar sinds 2 jaar  “Samen Eten” Mensen die het leuk vinden om 1 x per maand  gezellig samen te zijn, en te eten kunnen zich voor een klein bedrag per keer inschrijven. Hiervoor krijgen zij een complete warme maaltijd geserveerd die word klaargemaakt door een professionele kok. Eerst gebeurde dit gezellige samenzijn in de Äarhoeve , maar nu er een nieuwe Aarhoeve op de zelfde plaats aan de J.M Halkesstraat verrijst is er tijdelijk onderdak gevonden in “Parola”aan de Langeraarseweg.

Het maakt overigens de deelnemers niet uit , gezellig is het toch wel!

 

Het bestuur van Dorpsraad Rondom de Plassen mocht op uitnodiging van de werkgroep JWS

een keer mee dineren, en  gezeten tussen de deelnemers werd er niets dan lof gehoord over het initiatief  van deze werkgroep en vooral de beide dames Ineke van Weeren en Clazien Sassen van de werkgroep JWS.                                                                                                         Zij ontvangen de gasten samen met Corry Leers , Jany Keijzer, Marian Vermeulen, en Simone Valentijn, als assistentes in het gezellige aangeklede restaurant van Parola.

Vanaf 17.00 uur druppelen de eerste deelnemers al binnen en zoeken een plaatsje aan de fleurig gedekte tafels. Een drankje word al snel op bestelling geserveerd, en wanneer om 18.00 uur het voorgerecht word geserveerd zit het restaurant  vol met 60 gasten! De tijd vliegt om tijdens het diner, met een heerlijk hoofdgerecht en een dessert toe. En zo tegen 20.00 uur

gaat iedereen met een zeer voldaan gevoel naar huis.

 

Het bestuur heeft tijdens het diner  van verschillend kanten complimenten ontvangen voor het werk van de Dorpsraad en werkgroepleden. Voorzitter Ruud Jansen brengt de complimenten namens het gehele bestuur aan alle dames over middels een mooi bos bloemen , waarbij hij benadrukt dat “Samen” heel belangrijk is in kleine dorpskernen zoals Langeraar en Papenveer, en dat je “samen veel kunt bereiken is deze middag wel weer bewezen!

 

U kunt u  altijd aanmelden voor ” Samen Eten” via Ineke v.Weeren 06-49966586 of Clazien Sassen 0172-604448. Ook in Parola hangt een intekenlijst!

De eerst volgende keer is alweer op 1 mei!

 

Vereniging “Dorpsraad Rondom de Plassen”

 

Tweets van de Dorpsraad

Twitter

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer