U bent hier

Onderhoud Langeraarseweg

Begin van deze week (9 september) ontving het bestuur van de dorpsraad een brief van de toezichthouder reconstructie Langeraarseweg over de voortgang van de werkzaamheden. Hier kwam naar voren dat de einddatum (december) niet haalbaar is. Hieronder de complete tekst.Planning reconstructie Langeraarseweg

 

Tijdsplanning

Inmiddels is de reconstructie van de Langeraarseweg al een tijdje aan de gang. Er wordt momenteel gewerkt aan het deel tussen de Robertzstraat en de Ontzigtstraat.

Nu we een deel hebben gedaan is er een betere planning te maken voor het gehele werk. Gebleken is dat de einddatum, 2 december, die vooraf was aangegeven niet haalbaar is.

Volgens de planning van de aannemer zal het werk worden afgerond in week 10, de week van 3 t/m 7 maart 2014.

 

Buslijn 184

De nieuwe planning heeft dus gevolgen voor onder andere buslijn 184. De planning is dan ook voorgelegd aan busmaatschappij Arriva. Zij hebben aangegeven dat ze pas over de Langeraarseweg gaan rijden als er geen werkzaamheden meer zijn. Dit betekent dat de bus tot begin maart volgend jaar de huidige route via de Paradijsweg zal blijven volgen.

 

Informatie

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Jan Koot, toezichthouder van de gemeente. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 14 0172.Het bestuur van Dorpsraad Rond om de plassen vindt dit onacceptabel en heeft daarom de volgende open brief geschreven naar de 2 verantwoordelijke wethouders.

 

Tweets van de Dorpsraad

Twitter

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer