Interessante apps

Hieronder een overzicht van apps die mogelijk interessant kunnen zijn voor u als bewoner.


Verbeterdebuurt-app

Kapotte straatverlichting, zwerfvuil, of losliggende tegels? U meldt dit eenvoudig via de website Verbeterdebuurt.nl of via de app. U installeert de Verbeterdebuurt -app gratis op uw smartphone. In drie eenvoudige stappen doet u een melding, eventueel met een foto erbij. Ook kunt u in een handig overzicht de meldingen in uw buurt zien en leest u wat de gemeente met de melding(en) heeft gedaan. Natuurlijk blijft het ook altijd mogelijk om melding te doen via 14 0172.

Website
https://www.verbeterdebuurt.nl/

Download de app


Over uw buurt’-app

Je ontvangt informatie over besluiten die direct invloed hebben op de omgeving, zoals vergunningen, plannen en plaatselijke regelgeving. Via de app op smartphone of tablet of rechtstreeks via de mail. Je kunt zelf instellen welke  berichten je wilt ontvangen. Informatie van gemeente, provincie en waterschap komt via ‘Over uw buurt’ op één plek samen. Hierdoor ben je constant slechts één klik verwijderd van de meest recente berichten over de ontwikkelingen in de  buurt of wijk. Met ‘Over uw buurt’ blijft u snel en eenvoudig op de hoogte.

Website
https://overuwbuurt.overheid.nl/

Download de app


De BouwApp

De BouwApp biedt voor de omgeving een moderne manier om geïnformeerd te worden en betrokken te raken met het bouwproject. Naast onmisbare informatie als aankondigingen over wegafsluitingen en omleidingen, zorgen de updates voor een overzichtelijke weergave van alle projectontwikkelingen. Met de BouwApp raakt u als omwonende of geïnteresseerde op laagdrempelige wijze betrokken bij het bouwproject. Bovendien kunt u de updates ook liken en delen via uw favoriete social media kanalen.

Website
https://www.debouwapp.nl/

Download de app


Digitale afvalkalender van Cyclus

Vul in de app uw postcode en huisnummer in. U ziet dan alle informatie over het scheiden van het huishoudelijk afval en het aanbieden van huishoudelijk afval. Hierin ziet u ook de kalender met ophaaldagen.

Website
https://cyclusnv.nl/digitale-afvalkalender

Download de app