Buurtbus “Langeraar”

Woensdag 2 maart is de tweede bijeenkomst van de vereniging Buurtbus “Langeraar”. Heeft u interesse om een buurtbus te gaan rijden, meld u zich dan aan via vv@rondomdeplassen.nl. Deze avond in het teken van kennismaking met het (dagelijks) bestuur en de informatie over het reglement. Ook wordt de definitieve route bekend gemaakt. Daarnaast is er uitleg door mensen van Arriva over hoe men te werk gaat in en met de bus. Dus hoe te handelen met het stempelapparaat en de OV chipscanner en daarnaast de verkoop van kaartjes. Al met al een interessante avond voor de leden en toekomstige leden. Interesse gewekt? Meld u aan via vv@rondomdeplassen.nl dan krijgt u via de mail informatie en is er eventueel telefonisch contact mogelijk. Met de toekomstige chauffeurs wordt een kennismakingsgesprek gevoerd en ook is een medische keuring onderdeel van het lid worden van de buurtbus vereniging. De eerste rit is met Arriva besproken en wordt door Arriva uitgevoerd onder buslijn nr. 184, dus de schoolgaande jeugd is op tijd voor school. Daarna neemt de buurtbus vereniging de taak over en rijd de ochtend tegen de klok in en ’s middags met de klok mee. Over de juiste rit tijden wordt u nog geïnformeerd. Er wordt op dit moment nog gekeken waar en wanneer de juiste aansluiting te maken is.