Geplande veranderingen website op vrijdag 28 februari a.s.

Abonneeservice voor nieuwsberichten
Binnenkort komt de mogelijkheid beschikbaar om u te abonneren op een mailservice. Deze mailservice stuurt u een e-mail als er een nieuw nieuwsbericht op de website wordt geplaatst. Hierdoor wordt u proactief geïnformeerd over nieuwe berichten. Dit is zeker interessant voor mensen die geïnteresseerd zijn om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen en geen gebruiker zijn van Facebook.
U kunt zich abonneren door op de website uw naam en e-mailadres in te vullen.

Beveiliging website
Om gebruik te kunnen maken van de abonneeservice, moeten we uw naam en e-mail opslaan op de server van de website. Om dit veilig te kunnen doen en te voldoen aan de regels van AVG (zie onderwerp hierboven), gaan we het internetadres van de website aanpassen.

Het huidige adres is: http://rondomdeplassen.nl/ .
Dit wordt: https://rondomdeplassen.nl/

Het kleine verschil is dat er binnenkort HTTPS staat. De extra “S” staat op “Secure” (vertaald: “veilig”).

Wat betekent dit voor u?
Op het moment dat we de website hebben omgezet, zal http://rondomdeplassen.nl/ niet meer werken, zeker niet als u onze website onder uw favorieten heeft opgeslagen.

U zult dan eenmalig het internetadres rondomdeplassen.nl handmatig moeten intypen en u komt dan automatisch op de beveiligde site. U kunt deze dan opnieuw opslaan onder uw favorieten.

Wanneer gaat dit allemaal gebeuren?
Het plan is om de omzetting op vrijdag 28 februari door te voeren. Dit geldt zowel voor het omzetten naar HTTPS, als het activeren van de abonneeservice.