Ga in gesprek met de gemeente over de Regionale Energie Strategie (RES)

Vanaf half december 2020 heeft gemeente Nieuwkoop de inwoners laten weten, dat zij vanuit de overheid de opdracht heeft gekregen om met reeds bewezen technieken, zonnevelden en windturbines, 35 Terra Wh groene energie te produceren in het jaar 2030. Dit gaat dus niet zomaar over zonnepanelen op daken van woningen of industrie, maar zal zeker … Meer lezen Ga in gesprek met de gemeente over de Regionale Energie Strategie (RES)

Geef uw reactie op de omgevingsvisie van de gemeente!

Vanaf begin 2019 is de gemeente Nieuwkoop bezig om, met behulp van een adviesbureau, in kaart te brengen wat de inwoners van de gemeente Nieuwkoop belangrijk vinden over hoe de toekomst van de gemeente Nieuwkoop eruit zou moeten gaan zien. De informatie is opgehaald tijdens braderieën, ledenbijeenkomsten van dorpsraden, markten en dergelijke. Op dit moment … Meer lezen Geef uw reactie op de omgevingsvisie van de gemeente!

Mooi initiatief Samen Eten

Helaas kan het Samen Eten al maanden niet doorgaan vanwege het coronavirus. In september is geprobeerd om met halve groepen te beginnen, maar ook dat staat weer helemaal stil. In het voorjaar kreeg iedereen tulpen en halverwege is een “overlevings”-pakketje rondgebracht met koffie, thee en een puzzelboekje. Vorige week vrijdag is bij 80 alleenstaande ouderen … Meer lezen Mooi initiatief Samen Eten