Wageningse student op zoek naar historische informatie over Langeraarse Plassen

Sinds 1 september ben ik – Jessica van Grootveld, master student Internationaal Land- en Waterbeheer aan de Universiteit van Wageningen – bezig met een afstudeeropdracht bij het Hoogheemraadschap van Rijnland waarbij ik onder andere de historie van de Langeraarse Plassen in kaart wil brengen. Mijn onderzoek richt zich met name op de waterkwaliteit van de Noord- en Zuidplas en hoe deze zich in de afgelopen decennia heeft ontwikkelt. Bij deze vraag ik om uw hulp. Heeft u eventueel nog oude foto’s van de plassen? Of kent u verhalen die gerelateerd zijn aan de waterkwaliteit van de Langeraarse Plassen? Weet u bijvoorbeeld of de plassen ooit helder zijn geweest? Misschien heeft u of een van uw ouders als tuinder gewerkt, gevist, noem maar op.

Indien u informatie heeft die mij zou kunnen helpen met mijn onderzoek aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via: 06-25643950, of Jessica.Grootveld@rijnland.net

Alvast ontzettend bedankt!